Beroepsprocedures (online)

INHOUD

Beroepsprocedures in belastingzaken worden in eerste instantie behandeld door de rechtbanken en in hoger beroep door de gerechtshoven. Tijdens deze cursus gaan we in op het fiscale procesrecht en met name op de gevolgen hiervan voor de uitvoeringspraktijk van gemeenten en waterschappen, o.a. bij het schrijven van verweerschriften en de mondelinge behandelingen. Ook besteden we uitgebreid aandacht aan de proceskostenvergoeding.

 

 

GEGEVENS

Voor wie
Deze cursus is bestemd voor degenen die reeds enige ervaring hebben met het schrijven van verweerschriften en het doen van de mondelinge behandelingen van belastingzaken bij de rechtbank en het gerechtshof.

Docent
Jennifer Lanser.

Duur
2 online Teams-sessies, verdeeld over 2 dagen.  

  • 09-02-2023 van 09.30-11.30 uur
  • 16-02-2023 van 09.30-11.30 uur

Locatie
Vanaf je eigen werkplek.

Prijs
€ 300,-- exclusief BTW en inclusief  lesmateriaal.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je ontvangt van ons eerst een bevestiging van je aanmelding. Kort voor aanvang van de eerste cursusdag ontvang je voor elke sessie een uitnodiging via Microsoft Teams. Je krijgt toegang tot een virtueel klaslokaal waarin de docent zijn/haar verhaal zal vertellen. Uiteraard kan je via je microfoon vragen stellen aan de docent, net als in een gewone cursusomgeving.

Wat heb je nodig? 
Een computer, laptop, tablet of telefoon met geluid en evt. een microfoon en een camera. Een Teams-account is niet nodig. 

  • Heb je geen Teams-account? Je ontvangt via e-mail een uitnodiging met een link naar de zogeheten Teams-vergadering. 
  • Open je die op een tablet of telefoon, dan krijg je waarschijnlijk de vraag of je de Teams-app wilt installeren. Als je dat doet, vraagt de app om inloggegevens, maar je kunt ook deelnemen als gast. 
  • Open je de vergaderlink op een vaste PC, dan kun je ook deelnemen als gast via het web. Let op: de browsers Internet Explorer, Firefox en Safari ondersteunen Teams niet. Je kunt wel deelnemen via Google Chrome en Microsoft Edge. 
  • In dit filmpje wordt ook een en ander uitgelegd. 
  • In de uitnodiging staat straks een telefoonnummer dat je kunt bellen als het op de dag zelf niet lukt met aanmelden.

Let op: 
We kunnen helaas (nog) niet voorkomen dat je naam en mailadres zichtbaar zijn voor de andere deelnemers. Houd hier dus rekening mee. We doen ons best hier een oplossing voor te zoeken

 

 

VRAGEN

Als je vragen hebt over deze cursus kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

  • Beschikbare data

Je kunt je aanmelden door hiernaast op de gewenste (start)datum te klikken. Daarna wijst alles vanzelf. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail.