Parkeerbelastingen verdieping (online)

INHOUD

Heb je eerder een cursus parkeerbelastingen gevolgd en wil je informatie over de laatste ontwikkelingen en actuele jurisprudentie? Tijdens deze cursus gaat onze docente uitgebreid in op de actualiteiten van de parkeerbelastingen en de praktijk van de no-cure-no-pay bezwaarmakers.

Je hebt zelf invloed op de onderwerpen die behandeld worden. Tot een week voorafgaand aan deze middag kun je je eigen praktijkvoorbeelden aan ons toesturen, zodat de docente deze tijdens de cursus kan behandelen. 

Na afloop van deze online bijeenkomst ben je weer helemaal bij. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en risico's op het gebied van de parkeerbelastingen.

 

Let op: deze cursus wordt in een nieuwe vorm gegoten en zal straks bestaan uit een deel e-learning en een deel contactonderwijs (klassikaal of via Teams). Daarom staat hij momenteel niet op de planning en kun je je nu niet aanmelden. Als de nieuwe cursus online staat (verwachting: vlak voor of vlak na de zomer), dan wordt deze pagina aangepast. Wil je hierover apart geïnformeerd worden, dan kun je ons mailen (mail@lokbel.nl). Natuurlijk kan je ook zelf de website in de gaten houden of de mailings, als je hiervoor bent ingeschreven. 

 

GEGEVENS

Voor wie
Deze cursus is bedoeld voor medewerkers van gemeenten en samenwerkingsverbanden die in hun functie te maken hebben met parkeerbelastingen.

Docent
Jennifer Lanser

Duur
1 online sessie van 09.30-11.30 uur

Datum
Cursus moet nog worden gepland. 

Locatie
Vanaf je eigen werkplek.

Prijs
€ 150,-- exclusief BTW.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je ontvangt van ons eerst een bevestiging van je aanmelding. Kort voor aanvang van de eerste cursusdag ontvang je van ons drie uitnodigingen via Microsoft Teams. Je krijgt toegang tot een virtueel klaslokaal waarin de docent zijn verhaal zal vertellen. Uiteraard kan je via je microfoon je vragen stellen aan de docent, net als in een gewone cursusomgeving.

Wat heb je nodig? 
Een computer, laptop, tablet of telefoon met geluid en evt. een microfoon en een camera. Een Teams-account is niet nodig. 

  • Heb je geen Teams-account? Je ontvangt via e-mail een uitnodiging met een link naar de zogeheten Teams-vergadering. 
  • Open je die op een tablet of telefoon, dan krijg je waarschijnlijk de vraag of je de Teams-app wilt installeren. Als je dat doet, vraagt de app om inloggegevens, maar je kunt ook deelnemen als gast. 
  • Open je de vergaderlink op een vaste PC, dan kun je ook deelnemen als gast via het web. Let op: de browsers Internet Explorer, Firefox en Safari ondersteunen Teams niet. Je kunt wel deelnemen via Google Chrome en Microsoft Edge. 
  • In dit filmpje wordt ook een en ander uitgelegd. 
  • In de uitnodiging staat straks een telefoonnummer dat je kunt bellen als het op de dag zelf niet lukt met aanmelden.

 

 

 

VRAGEN

Als je vragen hebt over deze cursus kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

  • Beschikbare data

Je kunt je op dit moment niet aanmelden voor deze cursus, omdat we hem compleet aan het vernieuwen zijn. Zie ook bovenstaande oranje tekst.