Gemeente- en Waterschapscongres 2019

INHOUD


Op donderdag 3 oktober 2019 vindt ons jaarlijkse Gemeente- en Waterschapscongres plaats in het Postillion Hotel in Bunnik. 

Het programma wordt in de zomer van 2019 bepaald. Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul dan hier het contactformulier in en vink bij de Academie Lokale Belastingen het veld "congressen" aan. GEGEVENS

Organisatie
Het Gemeente- en Waterschapscongres organiseren we samen met ons moederbedrijf Van den Bosch & Partners, Belastingadviseurs voor overheden. Van den Bosch & Partners is een eigentijdse adviesgroep die uitsluitend werkt voor overheden op het gebied van de lokale belastingen en de Wet WOZ en die zich onderscheidt door deskundigheid, kwaliteit en betrokkenheid.

Doel
Het doel van het congres is de deelnemers waardevolle tips mee te geven over nieuwe en actuele onderwerpen en onderwerpen die in de praktijk risico’s met zich meebrengen.

Doelgroep 
Dit congres is bestemd voor alle personen die betrokken zijn bij de uitvoering van de Wet WOZ en de belastingen van gemeenten en waterschappen.

Kosten
De kosten voor het congres bedragen per persoon € 450,- exclusief btw, te voldoen binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur.

Locatie
Het congres wordt gehouden in het Postillion Hotel in Bunnik, langs de A12. De locatie is ook met het openbaar vervoer bereikbaar. Klik hier voor meer informatie over de locatie. VRAGEN

Als je vragen hebt over deze cursus kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

  • Beschikbare data

Je kunt je aanmelden door hiernaast op de datum te klikken. Daarna wijst alles vanzelf. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail.